Зареждане, оригинални и съвместими
консумативи за принтери

Използвайте търсачката, за да намерите Вашата тонер касета

Мисия

  • “Бензиностанции за принтери” е основана през 2004 г. с цел ремонт и поддръжка на принтери, търговия с оригинални и съвместими консумативи за лазерни, мастиленоструйни, матрични принтери и копирни машини, а също така зареждане и рециклиране на тонер касети и мастилени глави. Нашата продуктова номенклатура е изключително разнообразна, като се стремим да поддържаме големи складови наличности, което ни позволява да предоставим на клиентите си точно това, от което се нуждаят. След бума на офисния печат компанията успешно се адаптира към постоянно изменящите се условия на пазара и зае водеща позиция в този сегмент. На разположение на клиентите ни са два магазина в град София:

    • Магазин 1: гр. София, Център, бул. ”Патриарх Евтимий” 19

    • Магазин 2: гр. София, Център, ул.”Проф. Фритьоф Нансен” 1

Визия

  • „Бензиностанции за принтери” е специализирана компания за ремонт и поддръжка на всички видове принтери, зареждане и рециклиране на тонер касети и мастилени глави. Сред нашите клиенти са както представители на малкия и среден бизнес, така и утвърдени организации, търсещи надежден партньор в сферата на офистехниката.

Цели

  • Нашата организация е насочена изключително към клиента, с цел разработване на решения в света на съвременните технологии и появяващите се всекидневно нови продукти, като се стреми постоянно да поддържа високо качество на услугите, които предлагаме и най-високо ниво на комуникация с всеки клиент. Компанията се старае да създава устойчиви връзки със своите клиенти, като следва етичния модел на работа и най-добрите световни практики.